Ping: 0 ms
Download
Mbps
Upload
Mbps
IP Address:

Test Speed Internét

Naon Dupi Internet Speed ​​Test?

Hiji tés speed internét mangrupakeun proses analisa parameter sambungan broadband ku ngirim file leutik ti server jeung ngukur waktu nu diperlukeun pikeun ngundeur lajeng unggah berkas deui mun server. Sapanjang jalan, parameter kawas jitter jeung packet leungitna bisa ogé diitung. Sababaraha uji sarwa speed ogé ngukur ping, nu waktu keur pesen sangkan lalampahan buleud tina ngirim ka tujuan sarta balik, ku ngirim hiji Internet Control Pesen Protocol (ICMP) pamundut bahana pakét ka nu boga imah.

The tés speed pangalusna gaduh sababaraha server host di sakuliah dunya, nu ngawenangkeun hiji pamaké pikeun nguji speed internét pikeun lokasi béda. Hadé pisan mun éta nguji speed ku server nu geus deukeut ka server sahiji ramatloka atawa aplikasi web dina pamakéan; disebutkeun, laju dilaporkeun teu ngagambarkeun speed kerja pamaké sabenerna.

Naon Dupi Ping?

ping ka is the time réaksi sambungan-kumaha anjeun gancang anjeun meunang respon anu sanggeus anjeun geus dikirim kaluar pamundut a. A ping gancang hartina sambungan leuwih responsif, utamana dina aplikasi mana timing téh sagalana (kawas video kaulinan). Ping diukur dina milliseconds (mdet).

Naon Dupi Download Speed?

Laju download nya kumaha gancang bisa narik data ti server ka anjeun. Paling sambungan anu dirancang pikeun ngundeur leuwih gancang ti aranjeunna unggah, saprak mayoritas aktivitas online, kawas kaca web loading atawa video streaming, diwangun ku undeuran. Download speed diukur dina megabits per detik (Mbps).

Naon Dupi Pépéling Speed?

Laju unggah geus sabaraha gancang anjeun ngirim data ti anjeun ka batur. Ngunggah perlu pikeun ngirim payel badag via email, atawa dina maké video-ngobrol ngobrol jeung batur online (saprak anjeun kudu ngirimkeun feed video anjeun ka aranjeunna). speed unggah diukur dina megabits per detik (Mbps).