Ping: 0 ms
Download
Mbps
Upload
Mbps
IP Address:

Tes Kecepatan Internet

Apa Test Internet Speed?

Tes kecepatan internet yaiku proses nganalisa paramèter sambungan broadband kanthi ngirim file cilik saka server lan ngukur wektu kanggo ngunduh banjur ngunggahaké file bali menyang server. Bebarengan karo cara, parameter kaya jitter lan mundhut paket uga bisa diitung. Sawetara panguji test host uga ngukur ping, yaiku wektu kanggo pesen kanggo nggawe trip babak saka pangirim menyang tujuan lan bali, kanthi ngirim Internet Control Message Protocol (ICMP) njaluk paket echo menyang inang.

Ujian kacepetan sing paling apik duwe server inang-inang ing ndonya, sing ngidini pangguna kanggo nyoba kecepatan internet menyang lokasi sing beda-beda. Iku paling apik kanggo nyoba kecepatan nganggo server sing cedhak server situs web utawa aplikasi web sing digunakake; Yen ora, kacepetan kacepetan ora nggambarake kacepetan sing wis aktif.

Apa Ping?

Ping iku wektu reaksi koneksi-carane cepet sampeyan nanggepi sawise sampeyan wis dikirim metu. Ping cepet tegese sambungan sing luwih responsif, utamane ing aplikasi sing wektu iku kabeh (kaya game video). Ping diukur ing milliseconds (ms).

Apa Speed ​​Download?

Kecepatan ngundhuh yaiku carane cepet sampeyan bisa narik data saka server kanggo sampeyan. Sebagian koneksi dirancang kanggo ngundhuh luwih cepet saka sing diunggah, amarga mayoritas aktivitas online, kayata ngunggah kaca web utawa streaming video, kasusun saka undhuhan. Kecepatan download diukur ing megabit per detik (Mbps).

Apa Upload Kecepatan?

Kacepetan pangunggahan umpamane cepet sampeyan ngirim data saka sampeyan menyang wong liya. Ngunggah perlu kanggo ngirim file gedhe liwat email, utawa nggunakake video-chatting kanggo ngobrol karo wong liya online (amarga sampeyan kudu ngirim feed video kanggo wong-wong mau). Kecepatan upload diukur ing megabit per detik (Mbps).